VERKOOP IT MATERIAAL ...

Informatek-WEB vzw en … hebben samen een project opgezet om afgeschreven laptops, desktops en all-in-one-pc’s van laatstgenoemde een tweede leven te geven door ze te koop aan te bieden aan het personeel.

U behoort tot de geselecteerden en hebt zodoende de kans om van 19 december 2022 tot en met 20 januari 2023 een aanvraag in te dienen. Wij hopen het materiaal getest en klaar te hebben zodat deze afgehaald kunnen worden vanaf 30 januari 2023 tot en met 28 februari 2023.  Tijdens de week van 23 januari 2023 zal je een mail ontvangen met alle details voor de afhaling (Parklaan 20 – 2300 Turnhout).

Voorwaarden

Medewerker zijn van …

Het verloop

Aanvragen kunnen gedaan worden tijdens voorgenoemde periode via deze website. De verkoop gebeurt via een loting door Informatek.

Je kan kiezen tussen laptops, desktops of all-in-one toestellen.  Je kan niet kiezen voor een bepaald model.  In eerste instantie kennen we maximum 1 toestel toe per medewerker.  Indien er nog materiaal overblijft kan je kans maken op een 2de en 3de toestel.  Wil je hiervoor in aanmerking komen, vermeld het dan even in het opmerkingen-veld bij jouw inschrijving.

Zodra al het materiaal toegekend is, krijgen de winnaars een e-mail met alle verdere details.  Bij de afhaling kan je zowel cash als met bancontact betalen

(Informatek – Parklaan 20 – 2300 Turnhout).

Producten aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.