Verkoop IT materiaal QuidelOrtho

Informatek (WEB vzw) en QuidelOrtho hebben samen een project opgezet om afgeschreven laptops van laatstgenoemde een tweede leven te geven door ze te koop aan te bieden aan het personeel.

U behoort tot de geselecteerden en hebt zodoende de kans om van 01 september 2023 tot en met 30 september 2023 een aanvraag in te dienen. Wij hopen het materiaal getest en klaar te hebben zodat deze afgehaald kunnen worden in oktober 2023 (datum en uur zal nog meegedeeld worden).  Begin oktober zal je een mail ontvangen met alle details voor de afhaling op volgende plaatsen:

QuidelOrtho Zaventem of Informatek (Parklaan 20 – 2300 Turnhout).

Voorwaarden

Medewerker zijn van QuidelOrtho

Het verloop

Aanvragen kunnen gedaan worden tijdens voorgenoemde periode via deze website. De verkoop gebeurt via een loting door Informatek.

Je kan kiezen voor een keyboard lay-out.  Je kan niet kiezen voor een bepaald model.  In eerste instantie kennen we maximum 1 toestel toe per medewerker.  Indien er nog materiaal overblijft kan je kans maken op een 2de toestel.  Wil je hiervoor in aanmerking komen, vermeld het dan even in het opmerkingen-veld bij jouw inschrijving.

Zodra al het materiaal toegekend is, krijgen de winnaars een e-mail met alle verdere details.  Wij bieden 1 dag het materiaal te koop aan in de vestiging van QuidelOrtho in Zaventem.  Bij Informatek in Turnhout heb je 2 weken de tijd om het materiaal te komen afhalen.  Bij de verkoop in Zaventem kan enkel cash betaald worden.  Bij de afhaling  bij Informatek kan je zowel cash als met bancontact betalen  (Informatek – Parklaan 20 – 2300 Turnhout).

Deze verkoop is helaas niet meer geldig