Verkoop IT materiaal Group De Ceuster

Informatek-WEB vzw en Group De Ceuster hebben samen een project opgezet om afgeschreven laptops van laatstgenoemde een tweede leven te geven door ze te koop aan te bieden aan het personeel.

U behoort tot de geselecteerden en hebt zodoende de kans om van 01 februari 2024 tot en met 23 februari 2024 een aanvraag in te dienen. Wij hopen het materiaal getest en klaar te hebben zodat deze afgehaald kunnen worden vanaf 01 maart 2024 tot en met 23 maart 2024.  Tijdens de week van 26 februari 2024 zal je een mail ontvangen met alle details voor de afhaling (Parklaan 20 – 2300 Turnhout).

Voorwaarden

Medewerker zijn van Group De Ceuster

Het verloop

Aanvragen kunnen gedaan worden tijdens voorgenoemde periode via deze website. De verkoop gebeurt via een loting door Informatek.

Er zijn enkel laptops in de aanbieding.  Je kan niet kiezen voor een bepaald model (enkel per grootte).  In eerste instantie kennen we maximum 1 toestel toe per medewerker.  Indien er nog materiaal overblijft kan je kans maken op een 2de en 3de toestel.  Wil je hiervoor in aanmerking komen, vermeld het dan even in het opmerkingen-veld bij jouw inschrijving.

Zodra al het materiaal toegekend is, krijgen de winnaars een e-mail met alle verdere details.  Bij de afhaling kan je zowel cash als met bancontact betalen

(Informatek – Parklaan 20 – 2300 Turnhout).

Deze verkoop is helaas niet meer geldig