Verkoop laptops/desktops

Informatek-WEB vzw en … hebben samen een project opgezet om afgeschreven laptops en desktops van laatstgenoemde een tweede leven te geven door ze te koop aan te bieden aan het personeel.

U behoort tot de geselecteerden en hebt zodoende de kans om van (dag / maand / jaar) tot en met (dag / maand / jaar) een aanvraag in te dienen. Wij hopen het materiaal getest en klaar te hebben zodat deze afgehaald kunnen worden vanaf (dag / maand / jaar) tot en met (dag / maand / jaar). Indien alles vlot verloopt zou eventueel ook al afgehaald kunnen worden vanaf (dag / maand / jaar). De week voorafgaand zal je een mail ontvangen met alle details voor de afhaling (Parklaan 20 – 2300 Turnhout).

Voorwaarden

Medewerker zijn van …
Elke medewerker kan slechts 1 laptop en desktop aankopen.

Het verloop

Aanvragen kunnen gedaan worden tijdens voorgenoemde periode via deze website. De verkoop gebeurt via een loting door Informatek.

Er kan enkel gekozen worden voor laptops en desktops.  De aankoopprijs (verwerkingsprijs) van één toestel komt op €95 incl. BTW.

Zodra al het materiaal toegekend is, krijgen de winnaars een e-mail met alle verdere details. Bij de afhaling kan er zowel met bancontact als cash betaald worden (Informatek – Parklaan 20 – 2300 Turnhout).

Producten aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.